Adidas NMD R1 Dames

Wichtig beim Vermieten.

Adidas NMD R1 Dames

Beitragvon Fleming208 » Do 11. Nov 2021, 08:31

Adidas NMD R1 Dames
Bild

Het Adidas NMD R1 Heren van adidas heeft in de loop van de geschiedenis vele vormen aangenomen, maar de look die je hieronder ziet, die een glitch-patroon implementeert en geen Three Stripes-details bevat, is misschien wel de beste. Adidas NMD R1 Verkoop hebben de keuze tussen twee zomerklare edities, één met Energy Aqua en de andere gekleed in Trace Orange. Meerdere aangekondigde samenwerkingen in het verleden van de NMD R1 zijn met deze look gekomen, zoals het illustere SNS Datamosh-project dat in twee zeer gewaardeerde kleurstellingen kwam.

Je dacht toch niet dat adidas Originals de Adidas NMD R1 Dames zou laten glijden zonder dat een geheel witte versie de retailers zou raken? De adidas Ultra Boosts bleken waanzinnig populair in de wit-op-wit look, en nu is de adidas NMD Runner, het model dat adidas' heden feilloos vermengde met eerdere inspiraties van bijvoorbeeld de Boston Super en Rising Star, gezegend met de perfecte "Triple White"-look.

Foot Locker heeft zojuist een Adidas NMD R1 Goedkoop colorway uitgebracht, exclusief voor hun winkels - een zwart/rood/wit aanbod dat het iconische logo van de retailer weerspiegelt. Met een bovenwerk van zacht mesh en een rode voorvoet "bumper" op de iconische tussenzool, is deze adidas NMD-drop nog een andere zieke optie voor dit drukke weekend dat al de BAPE adidas NMD, Bedwin NMD's en Duck Camo NMD's bevat.
Fleming208
 
Beiträge: 12
Registriert: Do 11. Nov 2021, 06:58

Zurück zu Vermieten

Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: Torrent30 und 70 Gäste